top of page
x-Molkwarders-Attentie.png

Dorpsberichten

Aankondigen van feesten & partijen, wedstrijden, vergaderingen of andere bijeenkomsten - inclusief agenda's en programma's - kunnen hier worden geplaatst. Ook oproepen, suggesties, goede ideeën, en ook alle reactie daarop: alles graag sturen naar Molkwerumwebsite@gmail.com, dan wordt het er snel op gezet! (hou wel in gedachten dat het een openbare website is!)

Molkwerum kerstconcert klein.jpg

Kerstconcert 'In a Christmas Mood'

Zondag 10 december ben je om 16.00 uur van harte welkom in de Lebuïnuskerk om een concert in het teken van kerst bij te wonen.
Met Diana Terwal  (zang en klavecimbel) en John Terwal (klavecimbel en piano) reizen we in een klein uur door de tijd, van oudere kerstliederen uit de barok tot André Hazes en Youp van ’t Hek. Op het programma staan ook een paar prachtige jazzy Christmas songs en pareltjes van Jules de Corte.

                                                            

Bij de uitgang wordt een vrije gift voor een heel mooi doel gevraagd: de opbrengst gaat naar de Stichting Wensambulance, die mensen in hun laatste levensfase nog een keer meeneemt naar een dierbare plek, zoals het strand of een plek met goede herinneringen.

Molkeuen - inloopavonden

Elke 2 weken op vrijdagavond vanaf 20.00 uur is er bij de Molkwarder biljartclub een inloop-avond voor nieuwe gegadigden (vooral ook jeugd en vrouwen worden aangemoedigd), voor een gezellige borrel of snackje.

Wie zin heeft om een balletje te stoten of gewoon gezellig te kletsen, wandel dan eens binnen! (dit jaar op op 17 november - 1 december - 15 december - 29 december). Lokatie: Dorpskeamer

zwerfafval_website.jpg

Opruimen zwerfafval
Ook in Molkwerum en omgeving valt het een en ander op te rapen - met name wat na een flinke wind is aangespoeld op de oevers van het IJsselmeer. Maar ook langs het fietspad richting Koudum liggen veel blikjes, verpakkingen en bierflesjes. Wie zin heeft om het nuttige met het aangename te combineren kan zich aanmelden! De middelen worden bij de gemeente aangevraagd. Zie ook de website van Supporter van Schoon. Voor de agenda's: de eerstvolgende Landelijke Opschoondag is op 23 maart 2024!

bottom of page